Region

Svet

Nevena Božović: Fokusirana sam na Beosong i novu pesmu

Finalistkinja Prvog glasa Srbije Nevena Božović otkrija je u jednom intervjuu da je trenutno fokusirana na nastup na predstojaćem Beosongu, na kome će nastupati zajedno sa Mirnom Radulović i Sarom Jovanović, ali i da radi na svojoj novoj pesmi i da je posle takmičenja imala bračne ponude.

Nevena Božović: Fokusirana sam na Beosong i novu pesmu“Trenutno sam fokusirana na Beosnog, ali radim i na novoj pesmi koju ćete uskoro čuti.”

Ona otkriva da trenutno nije zaljubljena, ali i kakav muškarac treba da bude da bi osvojio njeno srce.

“Lepota nije presudna, bitno je kakav je kao osoba. Volim kada je neko iskren, vredan, duhovit i poseban.”

Na pitanje zašto se opredelila da bude vegeterijanac, Nevena kaže da je od svoje trinaeste godine vegeterijanac, da joj prija takav način ishrane i da je to jedini razlog. Nevena je otkrila da se nikada nije posvađala sa Mirnom, ali i da je posle Prvog glasa Srbije imala bračne ponude.

“Da, imala sam bračne ponude, ali još sam mlada za to.”

Za pesmu “Ljubav je svuda” koju će zajedno sa Sarom i Mirnom otpevati na Beosongu kaže da je bržeg ritma i da se nada da će se publici svideti.

“Pesma je zanimljiva, posebna i vesela.”

Idoli su joj Toše Proeski i Maraja Keri, omiljena knjiga “Orkanski visovi” od Emili Bronte, a životni moto: “Nežno koračajte svetom i sledite vrednosti do kojih vam je iskreno stalo.” Nevena kaže da su joj na početku smetale priče da je do finala Prvog glasa Srbije došla kao “kosovka devojka” i zbog tužne životne priče.

“Posle svih otpevanih pesama, verujem da ljudi ne misle tako. Barem ja nisam čula takve komentare. Ne znam o kakvoj je tužnoj životnoj priči reč. Imala sam srećno detinjstvo i roditelji su se trudili da mi nikada ništa ne nedostaje.”

Kako kaže, za vreme takmičenja najviše se družila sa Sarom, Mirnom, Sanjom, Ivanom, Zoranom, Saškom, Borisom, Snežom i Jovanom, a probe, snimanja, slikanja, ali najpre druženje sa kandidatima kao i sa svim ostalim ljudima iz produkcije ostali su joj u najlepšem sećanju.

Autor: S.P.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>