Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop: Čekaju vas Predivna stvorenja (Video)

Od danas je na redovnom bioskopskom repertoaru film "Predivna stvorenja", a mi vas u saradnji sa distributerskom kućom "Tuck" vodimo u bioskop danas u 16:30h.

Vodimo vas u bioskop: Čekaju vas Predivna stvorenja (Video)



Budite brzi jer prvo dvoje koji svoje ime, prezime i broj telefona pošalju na mail [email protected] idu popodne u bioskop.

Getlin u Južnoj Karolini možda izgleda kao uspavani južnjački gradić u kojem se nikad ništa ne dešava. Ali, ispod površine, postoje čudne i čarobne sile ukorenjene još u prošlosti, koje će izbiti na površinu, na način na koji stanovnici gradića ne mogu ni da zamisle. Nije slučajnost što već neko vreme Itan Vejt sanja snove o čudnoj devojci, u oluji svetlosti, koja traži njegovu pomoć. Onog trenutka kada se sretnu ostvaruje se povezanost, toliko jaka da oslobađa jednu sasvim drugačiju oluju. Njihova veza uznemiruje moćne sile Svetlosti i Tame, koje su generacijama održavale krhko primirje u ovom južnjačkom gradiću

U filmu Ričarda LaGraveneza, glavne uloge tumače: Vajola Dejvis, Ema Tompson, Džeremi Ajrons, Elis Englert i Alden Erenrajh.



Autor: S.P.
Izvor: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus


>