Region

Svet

Miloš Bojanić : Nada Topčagić je kleptoman

Pobednik druge sezone reality showa "Farma" Miloš Bojanić, koristi svaki slobodan trenutak da uživa u svojoj pobedi. Tako je ovih dana iskoristio šetnju po Beogradu, kako bi svratio do butika svoje omiljene robne marke "Hugo boss".

Miloš Bojanić : Nada Topčagić je kleptoman



Iako su mnogi očekivali da će  Miloš izaći sa punim rukama, gospodin Bojanić je odgovorio u svom stilu: "Ušao sam samo da se zahvalim što su mi poslali čarape i kašiku za obuću".

Bojanić je svoj obilazak glavnog grada iskoristio i da prošeta Knez Mihajlovom, kao i da potpiše peticiju kao svoju pomoć prosvetnim radnicima koji već nedeljama štrajkuju.

Na pitanje o Nadi Topčagić, koja je tvrdila da je Miloš kudio njenog sina sa rečenicom " kaznio je nju i bog", Miloš objašnjava da ni u jednom momentu nije pomislio na sina nego na njenu kleptomaniju.

"Pa taman posla da sam ikada pomislio da njeno dete, pa nisam ja lud. Imam i ja decu koja su u inostranstvu i ne bih imao mira da tako nešto drugima mislim, a kamoli kažem. Kada sam rekao 'kaznio je bog', mislio sam na to što je i sama priznala da je kleptoman. Želim njenom sinu sve najbolje! Koji normalan čovek bi dirao nečije dete? O svašta!" -zaključio je Bojanić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>