Region

Svet

Saša Lošić Loša: Prvi put, drugi put, ajmo ponovo (Video)

Saša Lošić, frontmen "Plavog orkestra", posle nastupa u Herceg Novom, tri puta je pokušavao da da izjavu za emisiju, ali nije uspeo da kaže ništa smisleno.

Saša Lošić Loša: Prvi put, drugi put, ajmo ponovo (Video)



Da li zbog uzbuđenja što je "Plavi orkestar" posle 27 godina nastupio na glavnom trgu u Herceg Novom ili nečeg drugog, popularni Loša je pokušao da da izjavu ali je posle prve rečenice prekinuo.

- Kad izgubiš tremu, to je neki oblik vesele depresije, nešto tako. Dešavalo se da izlazimo bez treme... Da li možemo ponovo da započnemo intervju? Vidim da je prazan hod - izjavio je Loša u prvom pokušaju.

U drugom pokušaju je odlučio da zameni uloge pa da on postavlja pitanja voditeljki.

- Jel vi podnosite goste bez mejkapa? U vašim emisijama? - kada je dobio odgovor, počeo je da objašnjava zašto pesmu "Mangup" sviraju samo u primorskim gradovima.

-  Sećam se kad sam jednom privatno sa svojom devojkom, ženom... Ovo izrežite - zamolio je ubrzo poznati pevač, a zatim je istakao da mu je neprijatno zbog cele situacije.

- Sad mi se telefon zaključao i neprijatno mi je jer nismo krenuli kako treba. Nije da ne poštujem emisiju. Ajmo ispočetka - tražio je Loša, da bi na kraju dodao je mu je drago što publika "Plavi orkestar" doživljava kao ćevapčiće, ajvar, čovečju ribicu, dalmatinsku klapu ili mimoze.



Autor: S.P.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>