Region

Svet

Branka Nevistić obnovila romansu sa Branislavom Grujićem (Foto)

Voditeljka Branka Nevistić navodno je obnovila vezu sa srpskim biznismenom iz Rusije Branislavom Grujićem, dve godine posle raskida.

Branka Nevistić obnovila romansu sa Branislavom Grujićem (Foto)



Branka i Branislav započeli su romansu 2010. i proveli zajedno godinu dana. I pored toga što su ih vezivale jake emocije došlo je do raskida, a sada su rešili da svojoj ljubavi daju novu šansu. Branka je priznala da je Branislav, pored sina Luke, najznačajniji muškarac u njenom životu.

"Mi smo bliski prijatelji i to je jedan kontinuirani odnos koji traje već tri godine i nikad ga nismo prekidali. Mogu da vam kažem da je on, pored mog sina Luke, muškarac koji mi najviše znači u životu", rekla je Branka i time priznala veliku ljubav s vlasnikom firme "PSP Farman", koji živi u Moskvi.



Branka i Branislav nisu krili svoju vezu. Pojavljivali su se zajedno po beogradskim restoranima, šetali Zemunskim kejom i uživali u ljubavi. Tada su bili na korak od venčanja, iako je Grujić oženjen. Biznismen je bio spreman i da se razvede, ali je ljubav s voditeljkom iznenada pukla.

Sada je usledio obrt i Nevistićka i Grujić su ponovo zajedno. Sve vreme bili su u kontaktu, ali su tek nedavno priznali sebi da varnice među njima i dalje postoje. Par se drži daleko od javnosti, jer je Branislav još uvek u braku.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>