Svet

Region

Luis Hamilton kupio avion da bi sačuvao vezu sa Nikol Šerzinger (Foto)

Da ne bi dugo bio odvojen od svoje drage, Luis Hamilton se pridružio klubu malobrojnih koji umesto da kupe avionsku kartu, pozovu pilota.

Luis Hamilton kupio avion da bi sačuvao vezu sa Nikol Šerzinger (Foto)Vozač Formule 1 dao je 20 miliona funti za avion kojim će, kad god zatreba, preleteti do Nikol Šerzinger. Luis Hamilton izuzetno dobro zarađuje vozeći brze automobile, ali je spreman da potroši još više na brže prevozno sredstvo koje će ga odvesti u topli zagrljaj.

Britanski vozač odnedavno je vlasnik krvavo-crvene letelice "Bombardier CL-600", koju je pazario ne bi li lakše i brže premostio daljine koje ga dele od njegove velike ljubavi, zgodne crnokose pevačice.Hamilton živi u Monaku, njegova devojka u Los Anđelesu, a oboje često putuju širom sveta, jer tako poslovne obaveze nalažu. U prilično gustom rasporedu putovanja, održavanje veze može biti teško.

Da ni Nikol nije sedela skrštenih ruku čekajući dragog, pokazuje podatak da je potrošila veći deo prošlogodišnjeg honorara sudije u emisiji "The X Factor", tačnije 750.000 funti na iznajmljivanje privatnih aviona zbog posećivanja dečka. Par koji je u vezi od 2007. godine, zbog udaljenosti se i razilazio nekoliko puta, ali su uvek uspevali da izglade nesuglasice i obnove romansu. Kupovinom aviona vrednog 20 miliona funti uklonjena je glavna jabuka razdora među razdvojenim partnerima. Hamilton sada može da se pohvali da je postao jedna od retkih poznatih ličnosti koje imaju privilegiju da putuju letelicom u privatnom vlasništvu.Pre 28-godišnjeg Luisa, Tom Kruz i Opra Vinfri, između ostalih, odlučili su da se reše dosadnog rezervisanja karata za letove do željenih destinacija. Ipak, proslavljeni vozač je odlučio i da bude ekonomičan, s obzirom na to da ovakva "igračka" ume da košta čak i kada se ne koristi.

Dženifer Lopez je jedna od privilegovanih osoba koje će biti u mogućnosti da iznajme avion nekadašnjeg prvaka Formule 1, za iznos od 10.000 funti na sat.Autor: B.B.
Izvor: RTS
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>