Region

Svet

Stevan Anđelković: Grand mi je ostavio otvorena vrata

Saša Popović, direktor Granda, nedavno je obelodanio da je istekao ugovor njegove producentske kuće sa prvom grupom pevača Zvezde Granda.

Stevan Anđelković: Grand mi je ostavio otvorena vrata



Posle devet godina Branislav Mojićević, Slavica Ćukteraš, Nemanja Nikolić, Darko Filipović i Stevan Anđelović slobodni su da sami biraju pesme i ugovaraju tezge bez ikakvih obaveza prema Grandu.

Ovi ugovori često su bili tema o kojoj se polemisalo u javnosti, a Popović je optuživan da koristi mlade pevače koji su bili u "robovlasničkom odnosu" u ovoj produkcijskoj kući.

 Pisalo se sve i svašta po novinama. Ne postoji nikakva pravna opcija da se taj ugovor produži, a novog ugovora nema. Što se mene tiče, ostajem u odličnim odnosima sa Grandom i u toj kući su mi uvek otvorena vrata. Pojavljivaću se u emisijama gde budem želeo, ali dolaziću i u Grand. Sve je potpuno korektno - kaže Stevan Anđelković, koji karijeru nastavlja samostalno.

Posle devet godina zaleđine koju ste imali u Grandu, zar samostalnost nije mač sa dve oštrice?

- Apsolutno je tako. Imaću veće obaveze, moraću više da brinem o sebi, da se bolje snalazim, da budem vredniji. Ali, ako nešto pogrešim, biću sam kriv. Neće mi pasti teško jer sam se uvek trudio da budem svoj i samostalan. Tu su i moji prijatelji da priskoče u pomoć ako zatreba. Kad kažem prijatelji, mislim na Grand, na Sašu Popovića, Žiku Jakšića.

Da li ćete sada bolje zarađivati, budući da sada niste u obavezi da deo zarade dajete Grandu?

- Zavisi od apetita! Zarada je relativna stvar. Može čovek danas da zaradi 5.000 evra, pa da sutra nema ništa. Može da bude i obrnuto. Svačega sam se na estradi nagledao, sve zavisi od čoveka. Ali, ono što je najvažnije u ovoj priči - sad sam firma za sebe. Moraću da napravim knjigu prihoda i rashoda i da povodem računa o finansijama.

Autor: S.P.
Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>