Svet

Region

Ališa Kiz kreativna direktorka Blekberija (Foto)

Kompanija "Blekberi" predstavila je novinarima novi operativni sistem "Blekberi 10" i dva nova mobilna telefona zasnovana na njemu, kao i novu kreativnu direktorku te kompanije - pevačicu Ališu Kiz.

Ališa Kiz kreativna direktorka Blekberija (Foto)Dva nova telefona koja su juče premijerno predstavljena su "Blekberi" Z10, osetljiv na dodir i "Blekberi" Q10 sa tradicionalnom tastaturom.

Kizova je prisutnima rekla da će biti uključena u sve vrste aktivnosti kompanije, prenose američki mediji."Veoma sam posvećena i fokusirana osoba. Blisko ću sarađivati sa dizajnerima aplikacija, kreatorima i maloprodajama kako bi istražili 'Blekberi 10' platformu i stvorili ideje za njenu budućnost", rekla je Ališa.

Kizova je dodala i da će raditi sa drugim ženama i zabavljačima na tome kako bi izgradila novu platformu i da želi da popuni prazninu između telefona za rad i telefona za igru.Druge kompanije su poznate ličnosti u prošlosti takođe stavljali na visoke pozicije u svojim kompanija, pa je tako Vil.Aj.Em radio u kompaniji "Intel", dok je Lejdi Gaga bila postavljena za jednog od direktora u kompaniji "Polaroid".

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>