Region

Svet

Novak Đoković zapevao na svadbi Janka Tipsarevića

Janko Tipsarević i njegova sadašnja suprga Bilajana Šišmanović, venčali su se u nedelju u  " S klubu" u Jakovu. Svadbi je prisutvovalo mnogo ljudi iz teniskog sveta, a najveću pažnju privukao je drugi teniser sveta Novak Đoković, koji je došao u pratnji svoje devojke Jelene Ristić.

Novak Đoković zapevao na svadbi Janka Tipsarevića



"S obzirom na kvalitet ekipe koji imamo, mislim da je logično da očekujemo pobedu. Naravno, ne možemo da predvidimo šta će se desiti u Splitu, svi znamo kakva nas atmosfera očekuje tamo, to jest ne znamo, jer prvi put igramo pred takvom publikom. Možemo samo da pretpostavljamo, ali prednost domaćeg terena mnogo znači u ovom takmičenju. Ipak, imamo kvalitet koji je prisutan već godinama, možemo da izazovemo bilo koju ekipu, na bilo kojoj podlozi, u bilo kojoj zemlji. Zbog toga sam optimista, i ako svi ostanemo zdravi, verujem u naš uspeh".- rekao je Đoković.



"Bilo je veselo, a ne pamtim kad sam poslednji put bio na svadbi. Drago mi je što sam se našao na slavlju kod mog dragog prijatelja, ali nažalost, dan posle svadbe već smo morali da otputujemo u Split. Da budem iskren, to nam nije dobro palo, ali najvažnije da smo se kod Janka svi lepo proveli" -zakljucio je Novak.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>