Svet

Region

Snima se nastavak Mapetovaca: Detinjstvo nam ponovo kuca na vrata (Video)

Filmska ekipa koja stoji iza proslavljenog filma "Mapetovci" iz 2011. godine na čelu sa rediteljem Džejmsom Bobinom počela je u Londonu snimanje novog projekta "Mapetovci...ponovo!"

Snima se nastavak Mapetovaca: Detinjstvo nam ponovo kuca na vrata (Video).

Riki Džarvejs, Taj Barel i Tina Fej pridružuju se Kermitu, Mis Pigi, Volteru i celoj ekipi Mapetovaca (uz pojavljivanje slavnih ličnosti), saopštio je domaći distributer "Taramaunt".

Diznijev film "Mapetovci... ponovo!" odvešće celu ekipu na svetsku turneju, gde će nastupati u rasprodatim salama u nekim od najuzbudljivijih evropskih destinacija, uključujući Berlin, Madrid i London, ali haos će pratiti Mapetovce jer će se nesvesno uplesti u internacionalne kriminalne aktivnosti koje predvodi Konstantin - najveći svetski kriminalac i Kermitov klon - i njegov podli pomoćnik Dominik, poznatiji kao Broj Dva, koga igra Riki Džarvejs.

U filmu igraju i dobitnica Zlatnog globusa i Emija, glumica i scenaristkinja, Tina Fej ("30 Rock", "Opasne devojke", "Noć za pamćenje") koja u filmu igra Nađu - žestoku čuvarku zatvora, dok će Taj Barel ("Moderna porodica") igrati agenta Interpola, Žan Pjera Napoleona.Film će se snimati u Londonu i Holivudu, kao i u čuvenom Pajnvud Studiju, izvan Londona.

Autor: S.P.
Izvor: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>