Svet

Region

Viktorija Bekam: Ne znam ko je Đoković!? Onaj visoki crni?

Voditelj je bio preneražen kada je čuo da ona nema pojma ko je prvi reket sveta. Viktorija se izvinila gledalištu i sa osmehom konstatovala da bolje pamti lica nego imena.

Viktorija Bekam: Ne znam ko je Đoković!? Onaj visoki crni?Žena fudbalera Dejvida Bekama, Viktorija, gostovala je na televiziji “E” i pokazala nezavidno znaje vezano za tenis. Voditelj joj je pokazao slike Federera, Nadala I Đokovića, ali ona nije “prepoznala” Noleta, ali to nije bio kraj njenim “biserima".

Bravo Nole! Novak Đoković apsolutni kralj Australije!
Voditelj joj je ponudio da učestvuje u malom sportskom kvizu i prvo pitanje je bilo ko je osvojio prošlogodišnji Vimbldon. Da joj olakšaju zadatak, voditelji su Viktoriji ponudili i tri odgovora: Rodžer Federer, Endi Marej i Novak Đoković.

- Endi mislim da nije pobedio jer bi o tome brujala sva štampa na ostrvu, verovatno je u pitanju Federer, a za ovog trećeg nikada nisam ni čula - rekla je Viktorija misleći na Noleta.- Da, da, sad se sećam kako izgleda, visok i crn, jel da? Ali ne pamtim imena, posebno ta teška ruska - odvalila je još jedan „biser“ bivša spajsica.

Autor: S.P.
Izvor: Agencije
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>