Svet

Region

Princ Vilijam i Kejt objavili konkurs za kraljevsku dadilju (Foto)

Vojvoda i Vojvotkinja od Kembridža dali su se u potragu za dadiljom. Osim brige za dete, kraljevska dadilja moraće da pere, pegla, šeta pse i sprema zdravu hranu.

Princ Vilijam i Kejt objavili konkurs za kraljevsku dadilju (Foto)



Međutim, kraljevski par ne traži tipičnu dadilju, obzirom da žele što više vremena provoditi sa svojim detetom i aktivno sudelovati u odgoju. Dadilja će istovremeno biti i njihova kućna pomoćnica, vozač, pratnja na putovanjima...a slavnim roditeljima biće na raspolaganju 24 sata dnevno. Zvanično radno vreme dadilje biće od ponedeljka do petka od 8.30 do 17h. Kejt i Vilijam će joj mesečno davati sumu od 1500 evra.

"Tražimo ženu od poverenja koja će pre svega štititi našu i privatnost naše bebe", stoji u oglasu koji su objavili princ Vilijam i Kejt.

Prema pisanju britanske štampe, kriterijum za biranje dadilje biće rigorozan, a potencijalna članica kraljevske obitelji moraće da zadvolji visoke norme ponašanja, biti iskusna u poslu, kao i imati odlične preporuke ranijih poslodavaca. Mesto boravka koje bi dadilji bilo dodeljeno još uvek nije poznato, s obzirom da se još uvek razmatraju dve varijante - svakodnevni dolazak na posao ili boravak u Kensingtonskoj palati u Londonu.



Mediji navode i da će tri meseca trudna Kejt i njen suprug idealnu kandidatkinju tražiti na prestižnim koledžima, nakon čega će proći obuku za profesionalnu dadilju u trajanju od dve godine i dobiti svoj automobil. U obzir dolaze kandidatkinje iz Evropske unije, Islanda, Holandije i Lihtenštajna.

Autor: B.B.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>