Region

Svet

Boris Petrović: Radiću kao đubretar nije me sramota!

Boris Petrović, jedan od polufinalista “Prvog glasa Srbije”, posle ispadanja iz daljeg takmičenja našao se u problemu – ostao je bez muzičke karijere ali i bez posla!

Boris Petrović: Radiću kao đubretar nije me sramota!Boris Petrović je zbog takmičenja u “Prvom glasu Srbije” morao da napusti posao, a budući da su mu roditelji bolesni, trenutno je bez finansijskih prihoda.

"Prvo moram da razbistrim glavu, a onda krećem u potragu za poslom. Radio sam kao pumpadžija po 12 sati dnevno za 27.000 dinara, ali sam morao da dam otkaz zbog takmičenja. Mama i tata su mi bolesni, mene nema ko da finansira, ali sposoban sam dečko pa se nadam da ću brzo naći nešto. Moram od nečega da živim, ali i da skupim pare i uložim u muzičku karijeru. Nije me sramota ni da radim kao perač ulica ili đubretar. Nije me bilo sramota ni kada sam bio pumpadžija, svaki posao je za ljude", rekao je Boris.

Boris je još dodao da je malo razočaran postupkom Aleksandre Radović koja je ponudila besplatne časove u svojoj školi Zoranu Staniću koji je, kako Boris kaže, već muzički potkovan.

"Ja nikada nisam imao nijedan čas pevanja. Na takmičenje sam došao bez ikakvog vežbanja. Ako jednog dana skupim pare, možda me Aleksandra primi kod nje, njena škola je jako cenjena u Srbiji, pa je samim tim i skupa. U stvari kako se ono kaže – koliko para toliko i muzike."

Boris se 2004. godine prijavio na takmičenje “Zvezde Granda”, ali Saša Popović ga je odmah oterao sa bine.

"Ko zna, možda me Saša Popović sada prepozna, pa mu bude žao", rekao je Boris.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>