Region

Svet

Jelena Rozga nakon odmora u Londonu sprema novi singl (Foto)

Nakon izuzetno uspešne protekle godine, trenutno najpopularnija hrvatska pevačica Jelena Rozga, planira da svoje fanove i publiku obraduje novim singlom, a uskoro i novim albumom koji je u pripremi.

Jelena Rozga nakon odmora u Londonu sprema novi singl (Foto)



Ako je suditi po uspehu "Bižuterije", "Solo igračice" i "Dobitne kombinacije", od Jelene, najmanje što možemo očekivati ove godine je još hitova i publike na nogama. Prekrasna plavokosa je osim Skenderije, na noge podigla i "Sava Centar" u Beogradu, "Splendid" u Crnoj Gori tokom novogodišnje noći, kao i mnoge klubove, ne samo širom regiona već i Amerike i Kanade.

Pre nego što se zahukta u 2013-toj i sad već na očekivanje mnogih, napravi još koju "dobitnu kombinaciju", Rozga je provela par dana u Londonu.



"Nakon radnog dočeka novogodišnje večeri u Splendidu, iskoristila sam par dana u Londonu odmarajući se i uživajući u čarima istog. Treći put se vraćam Londonu, ali sam ovog puta najveću želju imala za odmaranjem, haha. No, to je bilo kratkog daha jer  me čekaju pripreme novog singla, ali i nastup u Mostaru sledeće nedelje", izjavila je Jelena Rozga.





Autor: B.B.
Foto: JR PR

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>