Region

Svet

Sanja Maletić: Neću da slikam donji veš da bih bila u novinama

Sanja Maletić nedavno je na insistiranje supruga Ljubiše snimila pesmu sa dvosmislenim tekstom. Dugo se premišljala, jer važi za ozbiljnu pevačicu, ali je na kraju ipak pristala pa šta bude.

Sanja Maletić: Neću da slikam donji veš da bih bila u novinama



- Imala sam frku, pokušala sam da izbegnem da je snimim, ali moj Ljubiša navalio, pa sam pristala. Ovo su luda vremena, pa poludeh i ja! Ili će me ova pesma sahraniti, ili će biti hit kao kuća. Tešim se da ću možda i preživeti, mislim - muzički. I Brena je karijeru pravila na dvosmislenim pesmama. U svakom slučaju, neka se narod uz nju malo smeje - kaže Sanja.

Na pitanje novinara kako se bori sa sve većom krizom u poslu Sanja kaže:

- Borim se radom. Nemam astronomske honorare, zato imam posla. Surova je borba za svaku tezgu. Vremena su takva da čak i prijatelj prijatelju podmeće nogu kako bi se dočepao posla. S obzirom na to da nemam medijsku podršku ovo što radim pravo je čudo! Nas, suzdržanih koji ne pričamo bajke, ne lažemo čim zinemo i ne pokazujemo donji veš, nigde nema. Mnogi su mi predlagali da pokažem donji veš i eto mene u novinama. Hvala lepo, ja obraz i čast neću da gubim zbog trenutka medijske pažnje.

Autor: S.P.
Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>