Svet

Region

I Brigitte Bardot preti odlaskom iz Francuske!

Nekadašnja francuska glumica Brižit Bardo zapretila je danas da će i ona tražiti rusko državljanstvo poput Žerara Depardjea ukoliko vlasti odluče da uspavaju dve bolesne slonice, javljaju francuski mediji.

I Brigitte Bardot preti odlaskom iz Francuske!



- Ako oni koji su na vlasti, budu tolike kukavice i toliko bezobzirni da ubiju dve slonice Bejbi i Nepal, odlučila sam da zatražim rusko državljanstvo da pobegnem iz ove zemlje koja je samo groblje za životinje - napisala je Brižit Bardo, aktivistkinja za zaštitu životinja, u saopštenju dostavljenom agenciji Frans presu.

Ova najava je usledila nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin juče dodelio rusko državljanstvo Depardjeu koji je nedavno zapretio da će se odreći francuskog pasoša zbog drastičnog povećanja poreza za najbogatije Francuze.

Bejbi i Nepal su bolesne slonice u zoo vrtu u Lionu kojima preti uspavljivanje, a protiv čega su ustali aktivisti za zaštitu životinja.

Kako javlja RFI, na društvenim mrežama su se pojavili komentari na tu najavu, poput jednog "tvita" u kojem se ocenjuje da "Vladimir Putin daje psihijatrijski azil Depardjeu i Bardoovoj".

- Ne verujem da su u Rusiji manje okrutni prema životinjama nego u Francuskoj-  napisao je jedan korisnik Tvitera, dok je drugi "tviteraš" uputio "pretnju":

- Dragi MekDonaldse, daj mi još majoneza i kečapa, inače ću tražiti rusko državljanstvo.

Autor: S.P.
Izvor: Beta

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>