Region

Svet

Ana Bekuta: Nikad me niko nije voleo kao Milutin

Folk pevačica Ana Bekuta će proteklu godinu pamtiti kao jednu od najuspešnijih na poslovnom i privatnom planu.

Ana Bekuta: Nikad me niko nije voleo kao Milutin



Kaže da joj se ljubav sa ministrom saobraćaja Milutinom Mrkonjićem desila u pravom trenutku, da nikad u životu nije bila voljena kao sada i da je verovala da će kad-tad sresti srodnu dušu.

"S obzirom na to da imam 53 godine, mislim da je bilo krajnje vreme da doživim vrhunac uspeha i na poslovnom i na emotivnom planu", kaže Ana Bekuta, koja je Novu godinu dočekala radno u Valjevu. "Nikad nisam gubila nadu da će mi se desiti prava ljubav. Često sam govorila da u mom albumu nedostaje samo jedna fotografija, a to je upravo ono što trenutno proživljavam. Sada je taj album kompletan. To mi je bila želja. Zato, pazite šta želite, može vam se ostvariti."

Čime vas je ministar Mrkonjić osvojio?

"Osvojio me je svojom dobrotom, divan je i human čovek. Vredan je i izuzetno uspešan u svom poslu. S druge strane, vrlo je duhovit, pažljiv, odgovoran i ne misli da je centar sveta. Niko me nikad nije voleo kao Milutin. Ponekad imam utisak kao da živim u nekoj bajci. Uvek je tu za mene i trudi se da mi ugodi na razne načine."

Planirate li da se venčate?

"Nemamo takve planove, niti nam je to važno. Srećni smo što nam se sve ovo događa i uživamo u tome. Oboje smo u zrelim i ozbiljnim godinama i mislim da ne treba gledati daleko u budućnost. Živimo za danas i za to da usrećimo jedno drugo, naše bližnje i da naša ljubav potraje."

Koju vašu pesmu ministar najviše voli?

"Dopadaju mu se mnoge moje pesme, a najviše numera "Treba vremena". Milutina najbolje opisuje pesma "Veseljak", kao da je pisana za njega."

Ana Bekuta istakla je da svima u 2013. želi mnogo zdravlja, a o profesionalnim planovima u nastupajućoj godini kaže: "Uveliko radim na novom albumu i potrudiću se da bude završen do Dana zaljubljenih, 14. februara. Posle toga planiram solistički koncert u Sava centru, koji bi, ako sve bude išlo po planu, trebalo da bude održan 23. maja."

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>