Region

Svet

Vrele Plejboj cice za hladnu zimu: Samo za odrasle (Foto18+)

Dušica Jovičić, Katarina Lazić, Vladica Perović, Snežana Jovičić, Ana Milojković, Ljiljana Trivković, Dijana Kenjić, Sandra Vidović i Slađana Savić našle su na naslovnoj stranici izdanja za januar i februar

Vrele Plejboj cice za hladnu zimu: Samo za odrasle (Foto18+)



Naslovnu stranicu najpoznatijeg magazina za muškarce „Plejboj“ u izdanju za januar i februar, krase devojke meseca i lepotice sa naslovnih strana iz 2012. godine. Prvi put u Srbiji na jednoj fotografiji je devet golih „zečica“!



One su: Dušica Jovičić, Katarina Lazić, Vladica Perović, Snežana Jovičić, Ana Milojković, Ljiljana Trivković, Dijana Kenjić, Sandra Vidović i Slađana Savić. Ove devojke su manekenke i modeli, dok su Dušica i Slađana su pevačice, a Sandra je balerina.
Pošto znate ko su – uživajte u njihovim oblinama.


Dušica Jovičić - pevačica


Slađana Savić - pevačica metal benda

Među lepoticama koje Playboy poklanja na novoj naslovnoj strani su veoma atraktivne manekenke i modeli, pevačica koja podiže adrenalin u nastupima hevi-metal benda Dušica Jovičić, pevačica Slađana Savić koja je svojim fotografijama u Playboy-u prosto raspalila maštu svojim izgledom, a čiji prvi solo singl uskoro izlazi iz studija, kao i balerina Sandra Vidović koja je posle pojavljivanja na naslovnici Playboy-a u javnosti ponela epitet Džej Lo, jer svojom neodoljivošću podseća na Dženifer Lopez. Pred vama je praznični, novogodišnji buket u prepletenim telima devojaka meseca i lepotica sa naslovne strane magazina u specijalnom i jedinstvenom Playboy aranžmanu koje su obeležile ovu godinu.

Autor: S.P.
Foto: Playboy

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>