Region

Svet

Jasmina Skender: Andrej je rekao da ne voli Anabelu!

Jasmina Skender, bivša devojka Andreja Atijasa, koji se navodno ovih dana oženio Anabelom Bukvom, na svom blogu otkrila je da joj je on uporno tvrdio da nije u vezi s pevačicom.

Jasmina Skender: Andrej je rekao da ne voli Anabelu!



Prvo joj je pisao kako je posle njihove svađe završio u bolnici, kako ima problema sa srcem... A onda je, samo nedelju dana posle te prepiske, uslikan sa Anabelom. Jasmina je odmah od njega dobila poruku u kojoj se pravdao da je priča izmišljena i da on nema ništa s njom.

"Ma, majke mi, nigde veze. To mi je od druga riba", napisao je Atijas i obećao da će sve demantovati.

Jasmini se u toj razmeni obraćao sa "ljubavi" iako sada tvrdi da je s njom proveo samo jednu noć, kada je i zatrudnela. Međutim, mesec dana kasnije, kad je s Anabelom već bio u stabilnoj vezi, počeo je pretiti Skenderovoj:

"Poželećeš lep odnos sa mnom, a biće kasno! Dobro razmisli o svemu! I raspitaj se bolje ko je na gorem u ovom slučaju!".

A onda joj je poručio da želi dete s Anabelom: "Ja želim dete i radim na tome, ali ovog puta ću to uraditi kako Bog zapoveda! A ti ćeš se pokajati vrlo uskoro! Zbogom, ali ovog puta za stalno!".

Ovo su samo neke od poruka koje je Anabelin muž slao majci svog sina Leona. Tokom jučerašnjeg dana Jasmina je celu prepisku izbrisala.

Andrej se, pre nego što je upoznao Anabelu, dopisivao na Fejsbuku sa izvesnom Minom Radović, kojoj je rekao da će Leona uzeti od Jasmine kad napuni dve godine. Do tada će ona da ga "odgoji", a posle će ga čuvati njegova majka, dok će ga "babo" učiti životu.

Andrej i Anabela juče su sklopili građanski brak u sarajevskom predgrađu Rajlovac. Ceremoniji su prisustvovali samo najbliži prijatelji mladenaca. Andrej je strogo zabranio prisustvo medija. Ovo mu je prvi brak, ali ima sina Leona, kojeg je u avgustu dobio iz veze sa Jasminom. Bukva iz braka s Gagijem Đoganijem ima ćerke Lunu i Ninu. Anabela je u petom mesecu trudnoće. Ćerki će dati ime Blankica.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>