Region

Svet

Region

Branka Katić porodično podržala supruga (Foto+Video)

Glumica Branka katić došla je sa suprugom i decom iz inostranstva kako bi se pojavila na beogradskoj premijeri filma "Ćerka najboljeg prijatelja" koji je režirao upravo njen suprug.

Branka Katić porodično podržala supruga (Foto+Video)



Branka Katić prvi put je reklamirala film u kojem ne glumi. Naime, njen suprug, britanski reditelj Džulijan Farino, režirao je film originalnog naziva "The Oranges" u kojem glavnu ulogu tumači Hju Lori.

Film govori o dve porodice, te nesrećnoj ljubavi Hjua i ćerke njegovog najboljeg prijatelja.



Reditelj filma došao je, kaže, u najopušteniji grad na svetu sa nadom da će uspeti i Srbe da nasmeje filmom o dve naizgled obične porodice iz komšiluka među kojima nastaje "haos" kada se ćerka jednog komšije zaljubi u očevog najboljeg prijatelja...

"Mislim da su srpski i britanski osećaj za humor veoma slični. Bio sam iznenađen kada sam saznao koliko su 'Mućke' ovde popularne. Pekam nikome u Londonu nije zanimljiv, ali vi ste za njim ludi... Mislim da Srbima i Britancima nije teško da se razumeju pa verujem i da će se publici dopasti ova duhovita priča o porodici, međuljudskim odnosima, ljubavi, praštanju...", kaže Džulijan.

Pored toga što se zaljubio u jednu od naših najlepših glumica i "oteo" nam je, uspeo da pronikne u naš humor, Džulijan je i ljubitelj srpske kinematografije i smatra da naši glumci mogu da stanu rame uz rame i sa legendarnim Hjuom Lorijem, koji igra jednu od glavnih uloga u njegovom filmu.

"Zahvaljujući Branki upoznao sam vašu kinematografiju i oduševio se jer je srpski senzibilitet fantastičan za film. Bez obzira kakva i koliko teška bila tema, uvek, ali ama baš uvek, je tu prisutna i doza humora. Nemaju to svi, kao ni tako sjajne glumce. Volim da neki srpski film pogledam bez prevoda i svaki put se oduševim glumom."



Iako je sada u Beograd došao poslovno, Džulijan kaže da je srpska prestonica za njega najopušteniji grad na svetu u kojem ne može da odoli "blejanju" uz kafu i cigaru, a nada se da će jednog dana ovde snimiti film - sa Brankom u glavnoj ulozi, naravno.

"Živimo trenutno u Los Anđelesu, ali velika mi je želja da uradim film u kojem će da igra i Branka. Mislim da bi bilo veoma zabavno da uradim film na srpskom, ali sumnjam da će to i da se desi. Verujem da ćemo nešto snimiti na engleskom jeziku, ali premijera će biti ovde", obećao nam je Džulijan i svoju Branku i sinove odveo u mrak bioskopske sale.



Branka je na premijeru dovela i sinove Luija i Džoija, koji su oduševljeno reagovali na njenu popularnost u Srbiji.

U prvim redovima na prikazivanju filma u "Delta Citiju" našli su se Nebojša Glogovac i Srđan Dragojević, kao i Miloš Salomov.



Autor: B.B.
Izvor: Blic, Mondo
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>