Region

Svet

Nada Topčagić: Rukice gore, pljosku na pod

Na snimanjima novogodišnjih programa uvek bude veselo, a to je možda jedina prilika nekih pevača da se dobro provedu, opuste, a da pritom ne rade.

Nada Topčagić: Rukice gore, pljosku na podNada Topčagić je, čini se, najveselija među kolegama i uvek spremna na šalu i dobru kapljicu. Ona je u Pinkov studio donela pljosku rakije, već je bila pod gasom kad je stigla i nije se obazirala na opomene organizatora da ne sme da unese alkohol.

- Nada je bila najveselija na snimanju. Unela je pljosku, a kad ju je stavila na sto, iz režije su prekinuli snimanje i zamolili Nadu da je skloni, jer alkohol ne sme da se propagira. Ona se nije preterano obazirala na to, spustila ju je pored svoje fotelje i u pauzama naginjala. Najednom joj nije bilo dobro, ustala je i otišla kući na trežnjenje - priča naš izvor s lica mesta.

Kako saznajemo, Lea je nastavila snimanje profesionalno, kao da se ništa nije dogodilo, a umesto Nade u studio je ušla Zorica Marković, koja je bila izuzetno raspoložena. A otkrila je i zašto.

- Udajem se u novoj godini - procvrkutala je Markovićeva, što je izazvalo gromoglasan aplauz. Dodala je da je srećna i zaljubljena, te da će napraviti veliku svadbu.

Ostali gosti u pauzama su prekraćivali vreme hranom, a među najgladnijima bile su Milica Todorović i Goca Božinovska.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>