Region

Svet

Marija Kilibarda i Ivan Ivanović pomažu oštećenima u požaru

Požar do kog je došlo pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima u petak je do temelja sravnio beogradski klub “Central park”, čiji su suvlasnici, između ostalih, i voditelji Marija Kilibarda i Ivan Ivanović.

Marija Kilibarda i Ivan Ivanović pomažu oštećenima u požaru



Nakon požara, Marija i Ivan primili su brojne poruke podrške od prijatelja i kolega, ali, prema rečima popularne voditeljke, njoj i njenim partnerima najvažnija je sanacija stanova koji su izgoreli kada i njihov klub.

- Strašno je teško kada se dogodi nesreća, ali je najvažnije da niko nije stradao i da su ljudi zbrinuti. Moji prijatelji, partneri i ja činimo sve da posledice ove nesreće, pre svega za ljude čiji su stanovi oštećeni, budu što pre otklonjene, a mi ćemo našu brigu brinuti kada sve bude sređeno - izjavila je Marija, koja tvrdi da su preduzete sve protivpožarne mere, kao i da uzroci požara još uvek nisu u potpunosti poznati.

- Iako su preduzete sve protivpožarne mere, ispituje se još uvek kako je došlo do požara i svi iščekujemo rezultate policijskog uviđaja - dodala je Kilibarda, a svoj komentar o ovom nesrećnom događaju dao je i Ivan Ivanović.

- Važno je samo da niko nije izgubio život. Sve ostalo je nevažno - rekao je Ivan, koji nije želeo da prokomenatriše svoje tvitove kojima je odgovarao onima koji su se radovali nemilom događaju.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>