Region

Svet

Region

Ana Sakić nabacuje devojke Milanu Popoviću!

Proteklih nedelja brojni mediji preneli su vest da su Ana Sakić i Milan Popović navodno u vezi.

Ana Sakić nabacuje devojke Milanu Popoviću!



Plavokosa glumica je ovu informaciju demantovala u emisiji "Ekskluziv", a između nekadašnje zvezde serije "Selo gori a baba se češlja" vlada, ni manje ni više, nego interes.

Kako piše tabloid "Alo", Sakićeva bivšem vereniku Severine Vučković, sa kojim je u drugarskom odnosu, navodno nabacuje svoje drugarice, dok je Popović zauzvrat čašćava.

"Svi koji dobro poznaju Milana znaju da on ne troši pare na svakoga. Međutim, kada je Sakićeva u pitanju, on je vrlo rado časti, ne samo zato što mu je draga, već i zato što ga upoznaje sa drugaricama. Glumica ne izbija iz njegovog kafića na Vračaru, gde dolazi obično u ženskom društvu. Milanu to savršeno odgovara, jer kao i svaki muškarac, voli da se upoznaje s lepim damama, a Anine prijateljice odlično izgledaju", rekao je za list dobro obavešteni izvor.



"Milan je u poslednje vreme imao nekoliko devojaka, među kojima i neke koje su javne ličnosti. Posećivale su ga, a on je prema njima bio veoma pažljiv. Međutim, Popović nije želeo da se zbližava s bilo kojom od njih, tako da su ti susreti kratko trajali", zaključio je neimenovani sagovornik.

Ana Sakić je demantovala ove tvrdnje: "Milana poznajem pet godina, odlični smo drugari, a što se tiče toga da li mu nabacujem ribe, to su obične gluposti", istakla je glumica.

Milan Popović nije bio dostupan za komentar.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>