Region

Svet

Željko Vasić proslavio rođendan i promovisao spot u društvu brojnih kolega (Foto)

U Elingtons klubu hotela Hayatt popularni pevač Željko Vasić proslavio je svoj 33. rođendan i tom prilikom promovisao novi singl i spot za pesmu "Željo moja jedina".

Željko Vasić proslavio rođendan i promovisao spot u društvu brojnih kolega (Foto)Željko je kao svaki dobar domaćin svoje goste dočekao ispred kluba. Među zvanicama je bilo dosta njegovih kolega, kao i ljudi iz javnog života.

Nakon što je i Goca Tržan stigla u klub, a kako saznajemo malo je kasnila zbog snimanja emisije, Željko je pozdravio sve prisutne, zahvalio se svom menadžeru Saši Matejiću kao i svom poslovnom partneru Saši Miloševiću Maretu na pomoći oko treće strofe pesme "Željo moja jedina", a zatim sekao tortu i zabava je mogla da počne.

Ređali su se Željkovi hitovi u kojima je prisutna publika uživala, a nakon Elingtona svi su se zaputili u klub Cinema, gde Željko Vasić inače nastupa svakog ponedeljka i žurka se nastavila do jutra.Kako je bilo u klubu Cinema čitajte i gledajte sutra na našem portalu, a uživajte u novoj pesmi i spotu na našoj video strani.

Autor: S.P.
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>