Region

Svet

Komšijski radar: Anabela od Andreja dobila auto i stan!

Popularna pevačica Anabela Bukva konačno ima sve što poželi, a dokaz za to je i novi stan, kao i automobil koji je dobila na poklon od svog verenika Andreja Atijasa, sa kojim očekuje prinovu.

Komšijski radar: Anabela od Andreja dobila auto i stan!



Naime, kako tvrde komšije bivše gospođe Đogani, ona je dobila dupleks i nov automobil s bosanskim tablicama.

- Ona je živela u ovoj staroj zgradi. Međutim, izgleda da se preselila i sada je u ovoj novoj zgradi pored. Znam da je bio na prodaju jedan dupleks, gore na spratu, i sada su tu tablu skinuli, a i videla sam ih prošle nedelje dok su premeštali stvari. Posle toga je stalno izlazila iz tog ulaza, i ona i ćerke - ispričala je jedna od komšinica za Puls.

- Eno, onaj beli automobil pored ulaza s bosanskim tablicama, to je njen. Zar mislite da je sve sama kupila? I džip i stan. Nešto ne verujem - priča komšinica, a drugi komšija objašnjava da je novopečena trudnica trenutno kod verenika u Sarajevu.

- Ona vam je sada u Sarajevu, tako sam čuo. Planira da bude tamo dok je trudna, sve do porođaja - rekao je Bukvin novi komšija.

Najbitnije od svega je da je Anabela srećna u svojoj ljubavi i naravno iščekivanju prinove, a komšijama ostaje samo da pričaju.

Autor: S.P.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>