Region

Svet

Region

Ana Sakić: Nisam u vezi sa Milanom Popovićem

Glumica Ana Sakić demantovala je da je u vezi sa biznismenom Milan Popovićem, uz izjavu da je sa bivšim verenikom Severine Vučković samo prijatelj.

Ana Sakić: Nisam u vezi sa Milanom Popovićem



"Milan je samo moj drugar već dugo, dugo godina, a meni su ti komentari smešni i besmisleni. Verovatno je to tako zato što je on sada popularan. Nema tu ničega", rekla je mlada glumica u "Ekskluzivu".

Inače, Ana Sakić trenutno snima film engleskog režisera Džonatana Ingliša "Oklopljen, bitka za krv", koji je delom sniman na beogradskoj tvrđavi Kalemengan. Naša glumica igra jednu od glavnih uloga, tačnije lik keltske ratnice iz 13. veka.

Uz Sakićevu, još jedan srpski glumac tumači ulogu u ovom ostvarenju, a u pitanju je Predrag Peđa Bjelac, koji igra vođu Kelta.

Slavni glumac u svetu je postao poznat glumeći u serijalu filmova o Hariju Poteru.

"Posvetio sam godinu i po dana svog života tom filmu ("Hari Poter"). Pola godina sam išao na probu, pola godine sam snimao. Potpuno nestvarno. Možda je malo teško raditi bilo šta posle toga", rekao je Bjelac, prisećajući se trenutaka kada je snimao popularni serijal filmova o mladom čarobrnjaku.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>