Region

Svet

Elements festival - Smak Sveta u Kombank Areni: Kupite ulaznice preko našeg sajta

Prvi u nizu "Elements" festival, spektakularna žurka, održaće se  21.12.2012. u "Kombank Areni"  pod sloganom "The end of the world and New Beggining" u Beogradu povodom dugo najavljivanog Smaka Sveta.

Elements festival - Smak Sveta u Kombank Areni: Kupite ulaznice preko našeg sajta



Ovu žurku podržale su i poznate ličnosti među kojima su, Bata Spasojević, Nenad Radujević, Vlada Aleksić, Boško Jakovljević i mogi drugi...  Zanimljiva kampanja koja najavljuje žurku uključuje interakciju sa poznatim ličnostim, ali i sugrađanima koji se izjašnjavaju na temu Kraj sveta- šta pre i šta posle.

“Elements predstavlja vrhunac svega što možemo nazvati audio-vizuelnim spektaklom! Vodeći računa o celokumnom ugođaju : veličanstvenoj scenografiji u vidu krila širine 50m renomirane holandske kompanije “Air Works” zadužene za scenografiju najvećih svetskih događaja poput otvaranja Olimpijade u Londonu, Lansiranja valute Euro, Sensation-a, audio vizuelnim efektima: laserima, led ekranima najnovije generacije, najboljem osvetljenju i ozvučenju, kao i zbog obraćanja pažnje na najsitnije detalje uključujući i udobnost Kombak Arene, učinićemo da posetioci dožive neverovatan ugođaj i nezaboravan provod! Datum za prvi u nizu ELEMENTS festivala simbolično smo odabrali inspirisani dobro poznatim predskazanjem drevnog naroda Maja o “nestanku civilizacije” u kojoj živimo i “kraju sveta”. Baš ovaj datum veliki broj evropskih gradova dočekuje na sličan način – dobrim provodom i spektakularnom žurkom na kojoj ćemo slaviti lepotu života, kraj svih negativnih osećanja i početak novog, lepšeg životnog ciklusa! Biće to ujedno i najveći od tri Elements festivala koji će se održati narednih meseci na teritoriji Srbije i CG. ELEMENTS festivali i eventi, trajaće minimalno osam časova i podrazumevaće celovečernji spektakl od jednog do više festivalskih dana“ – kažu organizatori SKYMUSIC korporacije.

Izvođači koji predstavljaju Line-up festivala su: Felix the Housecat, DJ Funkerman, Mitch Crown, Tara McCdonald, Jaz Von D, Beatshakers, Bojana Stamenov, DJ Pookie i “gost iznenađenja”! Specifičost ovog događaja ogleda se u pažljivo dogovorenoj saradnji izvođača i organizatora, kako bi se repertoar adaptirao i uskladio sa tehničkim i režijskim konceptom događaja.

“Sa umetničke strane, za razliku od velikog broja događaja ove vrste, odlučili smo da dve trećine muzičkog programa bude praćeno pevanjem uživo, što ELEMENTS svrstava u pravi muzički ugođaj! Dance floor će biti podeljen u tri zone: Earth front, Earth back I Fire (fun pit). Za razliku od ostalih sličnih događaja čak i parter Arene biće u većini segmenata opremljen barskim stolovima. VIP zonu najvećeg kluba u Evropi, činiće specijalno napravljene platforme sa severne (Water North), južne (Water South) i zapadne strane na kojoj će se nalaziti Gentlemens Choice Super -Vip platforma, sa eksluzivnim gošćma – ugostićemo 150 najlepših devojaka regiona odabranih od strane naših prijatelja i partnera, čuvene interaktivne mreže sajtova Gentelemens Choice koja, već tradicionalno predstavlja svetu najlepše devojke jugoistočne Evrope. Vodili smo računa o svemu, pa će na samoj lokaciji biti postavljeni veliki broj šankova kako bi posetioci mogli u što kraćem roku da dođu do pića. Sve smo, dakle, podredili posetiocima, te će celokupan ugođaj biti spektakularan! “ – ističu organizatori.

Ulaznice za ovaj spektakularan događaj možete nabaviti klikom na ovaj link, a možete posetiti stranicu "Događaji" i klikom na kupi ulaznice obezbediti sebi mesto u "Kombank Areni".

Autor: S.P.
Foto: elementsfestivals

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>