Region

Svet

Ja imam talenat: Još jedna audicija talentovanih i manje talentovanih takmičara (Video)

Još jedna, treća emisija "Ja imam talenat" je pred nama. I ova emisija će biti svojevrsna audicija za sve one koji misle da imaju neki talenat koji ih izdvaja od drugih i koji im može doneti glavnu nagradu od sto hiljada evra.

Ja imam talenat: Još jedna audicija talentovanih i manje talentovanih takmičara (Video)



Žiri u sastavu Ivan Tasovac, Nataša Ninković i Ivan Bosiljčić i večeras će imati veliki zadatak da nekima ulepšaju veče sa jednim jedinim "Da".

Free run jug dolaze sa juga Srbije. Bave se Free run-om i objasnili su nam šta je ta njihova disciplina, koja je ustvari mešavina borilačkih veština i densa. Sve što znaju naučili su po parkovima. Žiri se složio da su večeras talenat rasuli po sceni bez neke celine, ali sa tri da oni idu dalje.



Hadži Mario Petrović je sledeći takmičar na večerašnjoj audiciji, a njegov talenat je pevanje. Bez mnogo reči on je izašao pred žiri i publiku i odpevao deo arije poznate opere što je izazvalo aplauz publike i žirija. On inače peva u crkvenom horu, a pevanje mu je hobi. Tasovac mu je rekao da je vreme da uči pevanje jer divno peva. Tri da su mu obezbedila prolaz dalje.



Na redu su mali veliki takmičari koji su pevali pesme za koje su mislili da im idu, ali žiri nije bio blagonaklon prema njima i svima su rekli da su trebali odabrati pesmu koja je primerenija njihovim godinama.



Kubanac Horhe Luis Garmeida je došao sa Kube. Salsa je u njegovim venama i krvi i to će prikazati publici i žiriju. Horhe je došao sa suprugom, koja je iz Srbije, a u braku su tri godine. Horhe je izazvao oduševljenje ženskog dela publike kao i Nataše Ninković koja ništa drugo nije mogla reći sem "Da" na njegov izgled i ples. Ivan Bosiljčić je takođe dao potvrdan odgovor dok je Tasovac prokomentarisao da ukoliko kaže bilo šta drugo sem onoga što želi ženska populacija Klara Cetkin će ustati iz groba, probosti ga glogovim kolcem i reći mu da je ljubomoran, tako da je sa tri da Horhe dobio prolazak u dalje takmičenje.



Usledilo je malo roka u emisiji "Ja imam talenat". Predstavio nam se Danilo Orbović koji svira isključivo rok i njegova želja je da promoviše ovaj muzički pravac. Nakon njegove tačke žiri je oduševljeno aplaudirao i jednostavno rekao da.



Nikolina Kovačević dolazi iz Beograda i ovo joj je treći put da se prijavljuje. Svira, ali i peva i želi da prođe dalje jer misli da lepo peva. Pred žirijem je pevala pesmu "Gde si bilo jare moje" i nada se da će sve ono što oseća dok peva tu pesmu preneti na publiku. Publika je lepo prihvatila njenu izvedbu. Nataša joj je rekla je da njen glas prosto miluje. Bosiljčić je dodao da je njen kvalitet to što zna da peva i ima tehniku pevanja za takve pesme. Nikolina je dobila tri da i ide dalje.



Nakon Nikoline još jedna takmičarka Svetlana Milosavljević, koja doduše ima tremu, izašla je pred publiku i odrecitovala svoje stihove. Žiri je zaustavio i rekao joj da bi njenu poeziju trebalo neko drugi da recituje jer pesnici ne mogu svoje pesme da najbolje iznesu. Svetlana je bila ljuta što su je prekinuli i želela je da Ivan Bosiljčić to pročita što je on odbio. Ona nije prošla dalje.



Usledili su takmičari koji se pored sviranja bave i pevanjem i redom su se predstavili žiriju. Neki su prošli, neki nisu, ali se žiri složio da svi imaju talenat.



Stefan i Aleksa su sledeći takmičari. Dolaze iz Kruševca, a vole da sviraju škotsku muziku. Njih dvojica su do kraja svoje tačke zagrejali atmosferu u publici, čak se i žiri razigrao. Tasovac im je rekao da su šarmantni i da mu se dopada kako naša frula izgleda u tom sklopu. Poručio im je da se jave neki narendi put, međutim, publika je bila za to da im se dopusti da idu dalje tako da su sa dva da otišli dalje.



Mina Nikolić je došla jer ju je društvo prijavilo jer previše peva na svakom mestu. Nije imala prilike da se bavi pevanjem jer tri puta nedeljno mora da ide na dijalizu i to joj oduzima mnogo vremena. Čim je izašla na scenu počela je da peva, ali samo malo dok se nije predstavila. Free stile je njen stajl i svi su đuskali uz nju. Nataša je pohvalila da je svoja i da joj ništa više ne treba. Mina je dobila tri velika "Da" i ide dalje.



Iz Ukrajine nam se predstavila Dojnica Irinič, dreser pasa, koja je došla sa svojim psima koji imaju tačku. Dojna je bila beskrajno šarmantna kao i Fifi, Greta, Jan i Miki. Cela trupa je dobila tri da i vidimo se u sledećoj emisiji.



Luna Arnaut voli da crta, recituje, svira, trenira sportsko penjanje i peva u horu. Misli da ima i boljih od nje i neće da se hvali. Ima kućnog ljubimca mačora Tirkija kojem kada peva on pobegne napolje. Una će pevati pesmu od Adel "Rolling in the deep". Luna je za svojih dvanaest godina dobro odpevala ovu tešku pesmu. Nataša je pomislila da ona neće imati glasa za ovu pesmu, ali ju je oduševila. Bosiljčić se malo šalio sa njom rekavši da pesma nije za nju, ali joj je rekao da se šalio i da i od njega ima "Da" tako da je ona prošla dalje.



To bi bilo sve za večerašnje predstavljanje kandidata, ali samo za večeras, već sledeće nedelje novi kandidati, novi talenti i nova uzbuđenja. Čitajte sve to na vašem portalu svetplus.com.

Autor: S.P.
Foto: RTS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>