Svet

Region

Majk Tajson zatekao ženu u krevetu sa Bredom Pitom! (Foto)

Krajem 80-ih Bred Pit je bio mladi i lepi glumac u usponu, a Majk Tajson najbolji bokser na svetu, neprikosnoveni kralj nokauta, ali i čovek koji je prolazio kroz mnoge lične probleme i razvod sa tadašnjom suprugom Robin Givens.

Majk Tajson zatekao ženu u krevetu sa Bredom Pitom! (Foto)



Iako se par posle razvoda i dalje viđao, Majk nije bio spreman na ono što je video tog dana kada je ulazio u sobu svoje tadašnje supruge. U krevetu je ugledao ni manje ni više nego Breda Pita!

"Jednog dana sam otkrio sam da je neko stigao kući pre mene. Bio je to mladi Bred Pit. Pobesneo sam i bio sam spreman svašta da uradim... Trebalo je da mu vidite izraz lica", ispričao je Tajson u emisiji "In Depth With Graham Bensinger", ali mladom Bredu ipak nije naudio.



Da mu tada nije bilo lako, danas i sam priznaje. Tajson kaže kako je imao velikih problema sa drogom. Čak i na snimanju danas već legendarnog filma "Mamurluk".

"Bio sam u rasulu. Bio sam svinja na kokainu, ali spasila me ekipa na snimanju. Shvatili su da nisam dobro, jer nisam mogao ni da razgovaram kako treba. To su divni ljudi, bili su na mojoj strani i zaštitili su me kad god je trebalo. Jako sam to cenio, a puno mi je značilo i kada su me pozvali da se pojavim i u drugom nastavku filma", rekao je.



Danas je Tajson puno bolje, a i današnja supruga Lakija Spajser mu je puno pomogla u oporavku. Oporavio se i od bankrota, pa je na turneji sa šou programom "Mike Tyson: Undisputed Truth".

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>