Region

Svet

Anabela Bukva: Udaću se posle rođenja bebe

Pevačica Anabela Bukva i njen verenik, sarajevski biznismen Andrej Atijas, za pet meseci će postati roditelji.

Anabela Bukva: Udaću se posle rođenja bebe



Pored dve devojčice koje ima iz braka sa Gagijem Đoganijem, pevačica će po treći put postati mama, dok će veliku svadbu par napraviti nakon rođenja bebe.

- Istina je da sam trudna i već razmišljamo kada da se venčamo, pre ili posle porođaja. Najverovatnije će slavlje biti duplo i to onda kada se porodim - rekla je Anabela.

Iako se pevačica poverila prijateljima da bi volela da dobije i treću devojčicu, pored ćerki Nine i Lune, ona otkriva da Atijasu nije presudan pol deteta

- Njemu je najbitnije da je dete živo i zdravo i ne želi da zna pol deteta do porođaja - rekla je Bukva.

Anabela kaže da je organizaciju venčanja prepustila svom vereniku, koji ju je pre nekoliko meseci zaprosio na rođendanskoj žurki Pinka, pred svim kolegama i medijima.

- Danas gotovo da nema muškarca koji je spreman na taj način da pokaže emocije, jer nije moderno biti zaljubljen i kleknuti na kolena pred ženom. Međutim, mi smo tradicionalni kada su takve stvari u pitanju, a planiranje venčanja sam prepustila njemu, jer vidim da istinski u tome uživa - ističe buduća mama.

S obzirom na to da je Andrej Jevrejin, a Anabela dete iz mešovitog braka, običaji na svadbenoj ceremoniji će biti pomešani.

- Nedavno smo zajedno gledali film, gde jedan Jevrejin i katolikinja planiraju venčanje i rastaju se zbog toga što ne mogu da se dogovore oko vere. Kako se sve romantične komedije završavaju srećno, njih dvoje na kraju uzimaju matičara i sklapaju građanski brak. Najverovatnije ćemo i mi učiniti isto - kaže pevačica.

Autor: S.P.
Izvor: Press, Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>