Svet

Region

Nema više avantura Mister Bina!?

Britanski glumac Rouan Atkinson izjavio je da je sa 57.godina prestar za takve ludorije i da je vreme da Mister Bin – ode u penziju, jer je prestar za takve ludorije.

Nema više avantura Mister Bina!?



Svi koji su voleli neodoljivu šeprtlju Mister Bina, po svoj prilici neće moći da uživaju u njegovim novim dogodovštinama. Naime, glumac Rouan Atkinson izjavio je da je sa 57.godina prestar za takve ludorije i da je vreme da Mister Bin – ode u penziju.

- Stvari koje su bile komercijalno najuspešnije za mene, fizički gegovi i detinjarije, to više ne mogu da radim – rekao je simpatični glumac za Daily Telegraph’s Review.- Osim činjenice da vaše fizičke sposobnosti sa godinama opadaju, mislim da je tužno kad se neko u pedesetim ponaša kao dete. Morate biti vrlo obazrivi s tim.

Glumac je i prošle godine u ovo vreme davao slične izjave:" Oduvek sam voleo Mistera Bina kao lika iz stripova, lika koji nikada ne stari, večitog dečaka u telu odraslog muškarca. Imam utisak da više nikada neću igrati ulogu Mister Bina. Nikada ne treba reći nikad, naravno, ali mislim da postajem previše star".

Inače, lik kojem su se smejali milioni ljudi širom sveta, jedni ga sažaljevali, a neki se i poistovećivali sa njim, Atkinson je stvorio dok je studirao na Oksfordu. TV serija je emitovana 1990. do 1995., bio je zvezda animiranog serijala i dva igrana filma -„Bean” (1997) i „Mr. Bean’s Holiday” (2007).

Glumac se požalio da ga je igranje ovog šeprtlje sprečilo da dobije ozbiljnije uloge u karijeri.

Inače, ovaj britanski komičar krajem februara ove godine „proglašen“ je mrtvim na Twitteru.

U roku od nekoliko sati, "vest" koju je u šali poslao filipinski glumac Majkl Robert Meras, proširila se društvenom mrežom poput munje.

Prevarani su bili i urednici sajta Vikipedija, na kojem je nekoliko sati stajalo da je datum smrti glumca 26. februar 2012. godine.

Videvši razmere koje je njegova neslana šala poprimila, Meras se izvinio: "To je bila samo šala. Izvinjavam se svima. Nisam znao da će biti ovako masovno".

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>