Region

Svet

Pravi prijatelji! Nigor naslikao i uramio Vladu Georgieva! (Foto)

Igor Lazić je u mnogo navrata pričao o tome koliko voli svog prijatelja Vladu Georgieva i koliko mu je u životu pomogao, a dokle ovo prijateljstvo seže, najbolje govori podatak da je uramio njegov portret u svom stanu.

Pravi prijatelji! Nigor naslikao i uramio Vladu Georgieva! (Foto)



Lazić, koji je poznat po tome da lepo slika, naslikao je i prijatelja, a ovo umetničko delo dobilo je centralno mesto u njegovom dnevnom boravku. To su mogli da vide svi koji su posetili njegov Tviter nalog, na kome je postavio fotomontažu udvojenog sebe, a jasno se vidi da mu iza leđa stoji slika Georgieva.

Pored toga što je šlager pevač verno naslikan, u pozadini na slici je more, što je svakako jedna od stvari koja povezuje njih dvojicu.



"Portret ulje na platnu Vlada Georgieva dobio sam na useljenju od čuvenog crnogorskog slikara Zorana Živkovića i frizera Duška Radovića", u šali je rekao Nigor kada smo ga pozvali da nam da komentar.

Svakako, prijateljstvo je pokazano i dokazano, a možda je Igor ovim dao ideju Vladi na se na omotu njegovog novog albuma nađe baš ovakvo umetničko delo.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>