Region

Svet

Lom se nastavlja: Zbog Seke Aleksić otvarali krov u diskoteci! (Foto)

Zbog velike gužve i vrućine na nastupu Seke Aleksić preksinoć održanom u Leskovcu otvaran je krov diskoteke, kako bi publika došla do vazduha.

Lom se nastavlja: Zbog Seke Aleksić otvarali krov u diskoteci! (Foto)Seka je stigla oko ponoći i nastup počela već posle 15 minuta pesmom "Moli me". Pošto je diskoteka bila toliko puna, a projektovana je da ima hidraulični pokretni krov, nekoliko puta su ga otvarali da bi gosti došli do vazduha.

Na Sekinom nastupu bili su i njeni fanovi iz Bugarske, koji su joj na binu poslali šampanjac "Don Perinjon", buket cveća, ali i parfem. Osim toga, nakon nastupa Seka je dobila i puno poklona u vidu majica, te čaša sa likom Diznijevih junaka Mikija i Mini.Posle tri sata koncert je završen hitom "Poslednji let", a publika je srećna napustila klub. I Seka je bila prezadovoljna pa je fanovima slala poljupce sa bine uz reči da se turneja "Lom" nastavlja sledeće nedelje u Sloveniji. Seka inače broji sitno i do odlaska na veliku američku turneju, za koju su karte, kako saznajemo, već planule.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>