Region

Svet

Ljubavne zavrzlame: Severina prevarila Milana sa dečkom Ane Bebić!?

Nakon što su se Severina Vučković i Milan Popović definitivno rastali, krenule su mnogobrojne spekulacije koji je pravi razlog raskida, a najnovija verzija glasi da je veza između hrvatske pevačice i srpskog biznismena pukla kada je Milan otkrio da ga je Severina prevarila sa Filipom Miletićem, dečkom njene prijateljice Ane Bebić!

Ljubavne zavrzlame: Severina prevarila Milana sa dečkom Ane Bebić!?



"Prava istina je da je Milan otkrio da ga je Seve prevarila sa Filipom. To nije bila nikakva veza ni afera, već samo trenutak slabosti, zbog koje su oboje platili ceh. Severina je žena kojoj je teško odoleti, a to znaju svi koji su ikada sarađivali sa njom. Nije čudno što ni Filip nije ostao ravnodušan, a prilika je bilo i suviše. Jednostavno, dogodilo se. Jedino što oboje nisu mogli ni da sanjaju kakve će posledice njihova neobavezna kombinacija imati", ispričao je bliski Severinin saradnik.



Navodno, sve se dogodilo letos nakon snimanja spota za Severininu numeru "Italijana", a krajem avgusta su se pojavile prve informacije o velikoj svađi između Severine i Milana, dok je desetak dana kasnije Ana Bebić raskinula sa Filipom.

U međuvremenu, Ana se ipak pomirila sa Filipom, dok je Seve ostavila Milana.

Na pitanje kako komentariše ove priče, Ana Bebić je kratko odgovorila: "To su gluposti! Neću to da komentarišem!"

Autor: B.B.
Izvor: Informer
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>