Region

Svet

Bivši muž Nataše Đorđević optužuje pevačicu

Nakon optužbi koje je iznela Nataša Đorđević, bivši suprug Goran Živković tvrdi da je istina drugačija i da je u stvari ona njega pokušala da pregazi.

Bivši muž Nataše Đorđević optužuje pevačicu



"Najpre moram da kažem da nisam pratio Natašu i da ne znam zašto je to rekla. Moguće je da nešto krije od mene pa je razvila paranoju. Kada me je videla ispred kuće, zgazila je papučicu gasa i jurnula na mene. Htela je da me zgazi. Nosila me je na haubi sto metara i mislim da je svesno išla na to da me ubije. To se vidi i u lekarskom izveštaju, a možete i sami da se uverite", izjavio je Goran i pokazao modrice i ogrebotine nastale tokom noći. Kao dokaz, priložio je i izveštaj iz Zdravstvenog centra Kruševac.

"Eto, kao što vidite, ja imam izveštaj da sam bio kod lekara. Neka Nataša pokaže svoj izveštaj ako je vodila mamu kod lekara. Nisam znao da je urgentni centar „Mekdonalds“ na Vidikovcu, a da je mama muškarac sa kojim je te večeri bila. I onda posle toga još izmisli da sam probao da je izguram sa puta. Sad sam bio u policiji dao im izjavu, a istinu o svemu zna i ona, ali neće da kaže. Ja mogu da se zakunem u svo troje dece da je sve što sam vam rekao istina, a svojoj deci se izvinjavam javno ako sam im ovom pričom naneo bol. Takođe se izvinjavam svim poslovnim partnerima i prijateljima", odlučno demantuje Natašinu priču.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>