Region

Svet

Prvi kuvar Srbije: Pica mu došla glave! Dinča nominovan za izbacivanje

Na početku ove emisije žiri je pozdravio takmičare i gledaoce, a zatim je saopštio koji to zadatak imaju takmičari u ovoj emisiji. Danas emisija putuje u Italiju, kako kaže Veca, član žirija, a zadatak za takmičare je da pripreme picu po određenim pravilama.

Prvi kuvar Srbije: Pica mu došla glave! Dinča nominovan za izbacivanje



VIP Kuvari moraju da naprave bukvalno svaki deo pice od testa do fila i začina.

Nakon dva minuta u prodavnici krenula je da radi VIP picerija. Nakon prodavnice žiri je pozvao Bojana, kao najlošijeg u jučerašnjoj emisiji kako bi mu pogledali korpu i i oduzeli neke namirnice.

Jedino pravilo koje su takmičari morali da ispoštuju je kako napraviti testo i dobili su instrukcije od Petra kako ga napraviti. 45 minuta za pripremu pice je startovalo.

Većina takmičara se odlučilo za klasičnu picu, a sve vreme pripreme Petar je patrolirao među takmičarima i pomagao savetima.

Pre degustacije pica Petar je prokomentarisao da će većina pica biti suva, ali se Veca i Marija nisu složili sa njime.

Kuvarima je falilo par minuta da im se pice dopeku, ali su ostale komponente bile manje više u redu dok je bilo i onih koji su svoje pice presušili jer nisu koristili dobre tehnike pri pečenju.

Došao je trenutak da žiri konstantuje da je najbolji rezultat ostvario Marko Kon i da je njegova pica najbolja. Njegova nagrada večeras je da proba pice ostalih takmičara i da odabere tri koje su najgore, a on je odlučio da su najgore pice Bojane, Dinče i Ane a od njih troje žiri je odabrao Dinču kao nominovanog za izbacivanje.

Emisiju je obeležio i pad Nemanje koji se okliznuo i povredio ruku tako da je morao napustiti takmičenje, ali je žiri spakovao picu i odneo mu u posetu.

"Sreća u nesreći je što nije došlo do preloma, već istegnuća, ali je lekar svakako naložio mirovanje. Naravno da mi je žao što sam ispao iz trke za pobedu, jer mislim da sam bio među boljima. Ostalim takmičarima želim mnogo sreće i navijam da Bojana Stojković odnese pobedu, jer je zaslužila - kaže Nemanja.

Sutra će još jedan takmičar napustiti ovaj šou, a ko će to biti čitajte sutra uveče na portalu svetplus.com

Autor: S.P.
Foto: PKS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>