Region

Svet

Svađa zbog ljubomore: Stoja oterala muža!

Stoja Novaković i njen suprug Igor Jovanović ponovo su se posvađali, i to zbog mladog manekena. Folkerka je zabranila mužu da prisustvuje snimanju spota za pesmu "Pare, pare", jer je želela da izbegne ljubomorne scene.

Svađa zbog ljubomore: Stoja oterala muža!Međutim, Igor je ipak morao da izvidi situaciju i zapucao je pravo u Svilajnac.

"Stoja je zamolila Igora da ne prisustvuje snimanju spota kako ne bi došlo do svađe. Igor je nije ispoštovao i došao je na mesto snimanja. Desetak minuta je stajao pored automobila i posmatrao je. Kad ga je Stoja ugledala, u sekundi je zastala i nije mogla da poveruje šta ju je snašlo. Prišla mu je i vikala na njega. Da ne bi došlo do žestoke svađe, on se povukao, iako mu nije bilo svejedno što je njegova žena bila veoma bliska s manekenom. Zna da je to samo snimanje, ali...", priča naš izvor i dodaje da je pevačici trebalo pola sata da povrati energiju koju je imala na početku snimanja.Pozvali smo Igora, ali on nije želeo da privatne stvari iznosi u javnost.

"Bilo je nekih nesuglasica sa Stojom, ali sad je sve pod kontrolom", rekao je Igor.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>