Region

Svet

Milica Majstorović zavodila Nikolu Šoća

Pop pevačica Milica Majstorović provodila se prošle nedelje u jednom beogradskom klubu gde se istovremeno s društvom opuštao i Nikola Šoć, maneken i učesnik poslednjeg serijala "Survajvera".

Milica Majstorović zavodila Nikolu Šoća



Kako je veče odmicalo, Milica je bila sve bliže Nikoli, da bi se u jednom momentu doslovno pripila uz njega, otkriva za "Kurir" izvor koji se našao na licu mesta.

"Videlo se iz aviona da se Nikola mnogo svideo Milici, a ona se nije preterano ni trudila da to sakrije. Đuskala je oko njega, dodirivala ga... Nikoli je to prijalo, ali kad je shvatio u kom se pravcu situacija odvija, pokušao je da napravi distancu. Ipak, to nije sprečilo Milicu da nastavi u svojoj nameri da ga osvoji, pa je videvši da se previše udaljio zaigrala "ledenu igricu". Gađala ga je kockicama leda, a "čari" njenih ludorija na svojim leđima, ali i na glavama, osetili su i gosti kluba koji su se zatekli u blizini Šoća. Nešto kasnije Nikola i Milica su napustili klub, ali je svako otišao na svoju stranu", otkriva sagovornik.



Tragom ovih informacija kontaktirali smo sa akterima priče. Milica nije želela da odgovori na pozive i poruke, a Nikola tvrdi da se odlično proveo:

"Veče je bilo sjajno, stvarno sam se odlično proveo i to je sve što imam da kažem. Ostatak ne bih da komentarišem".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>