Svet

Region

Nikol Šerzinger u prvoj Tviter haljini ikada! (Foto+Video)

Činjenica je da svi volimo nove glamurozne haljine, a isto tako volimo i Tviter. Zanima vas šta se dogodi kada se spoje te dve stvari? Evo odgovora.

Nikol Šerzinger u prvoj Tviter haljini ikada! (Foto+Video)



Bivša članica "Pussycat Dolls", Nikol Šerzinger, imala je čast da predstavi prvu Tviter haljinu! Da, dobro ste pročitali. Haljina koja na sebi sadrži LED ekran i na kojoj se prikazuju tvitovi pristigli širom sveta.

Ova modno-tehnološka kombinacija predstavljena je u čast nove 4G mreže. Napravljena je u Londonu od fine francuske svile, upotpunjena sa 500 Svarovski kristala i 2000 sitnih LED lampica.



"Ideja je bila da lapmice na haljini ispisuju tvitove fanova širom sveta čim pošalju poruku sa @EE koja sadrži ključnu reč #tweetthedress, dok ih zvezda "nosi" na crvenom tepihu."

Nikol je vidno bila oduševljena ovom idejom. "Ponuđeno mi je da nosim prvu Tviter haljinu ikada na večerašnjoj @EE Launch Party @BatterseaPowerStation #tweetthedress Veoma uzbuđena", postavila je na svoj Tviter ranije.

Čuvenu haljinu dizajnirala je modna kompanija "Cute Circuit" koja sarađuje sa Keti Peri i U2, kao i mnogim drugim svetskim imenima.

Pogledajte kako izgleda ova nesvakidašnja haljina.



Autor: B.B.
Foto: Internet
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>