Region

Svet

Region

Bjelogrlić poručio Nataši Vojnović: Dođi na kasting!

U nastavku filma "Montevideo, Bog te video" jednu od uloga tumači supermodel Nataša Vojnović. Slavna manekenka je otkrila kako je došlo do saradnje sa Draganom Bjelogrlićem:

Bjelogrlić poručio Nataši Vojnović: Dođi na kasting!



"Kada sam došla u Beograd, upoznala sam Dragana i pitala sam ga da li mogu da glumim u filmu. Rekao mi je "Zašto da ne, dođi na kasting" i tako je došlo do saradnje", rekla je manekenka i dodala da još uvek ne zna da li će se njen lik pojaviti samo u seriji ili i u filmu.

Inače, jedna od najuspešnijih srpskih manekenki u svetu Nataša Vojnović ozbiljno se posvetila glumačkoj profesiji. Do sada je talenat za glumu pokazivala u reklamama koje je snimila, a uskoro će domaća publika imati prilike da je vidi kako se snalazi i na filmskom platnu. Pored epizodne role u nastavku filma "Montevideo, Bog te video", Nataša može da se pohvali da joj je reditelj Petar Pašić poverio ulogu u svom novom ostvarenju "O bubicama i herojima".

Tridesetdvogodišnja manekenka je u savladavanju svega onoga što rad na filmu zahteva imala pomoć glumice Mirjane Karanović, koja joj je bila mentor.

Autor: B.B.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>