Region

Svet

Ava Karabatić se pijana ljubila s devojkama (Foto)

Ava Karabatić nedavno je bila gost večeri u prepunom noćnom klubu u hrvatskom mestu Crikvenica.

Ava Karabatić se pijana ljubila s devojkama (Foto)Starleta je počela da se zabavlja oko jedan sat posle ponoći, gde je iz separea naručivala koktele. Kako prenosti portal 24sata.hr, Karabatićeva ih je popila nekoliko, a potom je potpuno opuštena prišla nepoznatoj crnki koju je mazila, a devojka joj je uzvratila sočnim poljupcem.

"Nemam se kome opravdavati. Nisam zauzeta ni oduzeta. To je bila zeka-peka", rekla je Ava.Posle zabave davala je autograme. Momci je nisu interesovali, ali devojke koje su želele da se slikaju sa starletom, završile su u Avinim rukama. Oko četiri sata odvežena je u hotel, jer je preterala sa alkoholom.

Inače, ovo nije prvi put da se starleta ljubi sa devojkama. Da podsetimo, Karabatićeva je razmenjivala nežnosti sa Stanijom Dobrojević na velikoj žurki koju je pobednik rijalitija "Survivor" Vladimir Vuksanović organizovao na beogradskom splavu "Freestyler"."Stanija je super mačka i predložiću joj veoma zanimljive igrice. Verujte mi, ljubi se božanstveno, baš je vrela i s njom bih mogla sve", izjavila je tada simpatična Splićanka.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: 24sata.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>