Region

Svet

Region

Dragana Mićalović: Moj zet Vojin je mnogo strog!

Dragana Mićalović dobija nove uloge iako joj je gluma samo hobi: Mislim da je zet stroži. A sestra, pošto sam njena, nekako bira reči da me ne ubije u pojam.

Dragana Mićalović: Moj zet Vojin je mnogo strog!Dragana Mićalović je uspešno krenula stazama svoje starije sestre Slobode. Dobija nove uloge, rediteljima je interesantna, a gluma joj je samo hobi. Dragana je student druge godine Fakulteta za menadžment u kulturi i medijima. Glumačku akademiju pokušala je jednom da upiše, ali nije uspela.

- Važno mi je da se dopadam ljudima, da im se sviđa kako radim, i da me zovu, tako da za svoju 21 godinu, baš mnogo radim - priča Dragana.

- Dosad sam snimila dve serije, nedavno sam radila i film sa Italijanima, igrala sam u dve predstave i sada snimam seriju “Zvezdara”. Starije kolege me ubeđuju da treba da upišem glumu, i volim je, ali u Srbiji je velika konkurencija, a malo posla. Moram da razmišljam od čega ću da živim. Pametnije je da studiram nešto “konkretno”, a da se glumom bavim iz ljubavi, jer ona jeste moja prva ljubav.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>