Region

Svet

Jelena Karleuša: Moja osećanja prema Ceci su kao prema bivšem mužu (Foto+Video)

Jelena Karleuša je pre nekoliko dana gostovala u Sarajevu, gde je, osim nastupa, učestvovala u još nekoliko tamošnjih emisija.

Jelena Karleuša: Moja osećanja prema Ceci su kao prema bivšem mužu (Foto+Video)U intervjuu za "Red carpet", televizije OBN, pop diva dotakla se brojnih aktuelnih tema, kao što je i "suđenje decenije", gde su glavne akterke Jelena Karleuša i njena ljuta rivalka sa estrade Svetlana Ceca Ražnatović."Ne znam šta više ljudi očekuju od te priče, od te fame i od te drame. Kada se pojavimo na istom mestu ili istom prostoru, Ceca i ja se ponašamo otprilike kao… Imam osećanja kao prema bivšem mužu. Nema tu nikakvih emocija. Mi smo profesionalci u svom poslu, svi se borimo, radimo najbolje što možemo. Niti imamo želju da se čupamo, da se bijemo…", rekla je između ostalog JK i dodala:

"Ja se zezam na tu temu, ja sam ta koja nacrta brkove… Ja sam ta koja se zeza, ja sam ta koja nema problem".Takođe, pevačica se dotakla i Pokojne Mileve, koja je često pominje u svojim tvitovima.

"Videla sam tog dečka u emisiji "Amidži šou" i samo ću reći da mu je sve oprošteno", rekla je Karleuša za OBN.

Pogledajte intervju Jelene Karleuše za emisiju "Red carpet".Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Internet
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>