Svet

Region

Duet koji je dirnuo publiku do suza (Video)

Iako su prisutni te večeri imali priliku da uživaju u nizu izvanrednih trenutaka, mnogima se u sećanje urezao upravo duet Keti Peri i autistične devojčice Džodi DiPjaca.

Duet koji je dirnuo publiku do suza (Video)Naime, "Comedy Central" organizovao je humanitarno veče pod nazivom "Night Of Too Many Stars", a reč je o događaju humanitarne prirode koji ima za cilj da pomogne deci sa autizmom.

Mada su mnogi očekivali ugodno veče puno humora u društvu brojnih komičara, Džodi i Keti bez sumnje su postale zvezde večeri. Njihov zajednički nastup oduševio je sve prisutne, a neke je čak uspeo i da rasplače. Čak je i domaćin večeri, komičar Džon Stjuart, morao da napravi pauzu kako bi došao k sebi, što je izazvalo dodatni aplauz publike.

U prilogu koji prethodi samom nastupu možete čuti s kakvim se problemima ova devojčica bori još od detinjstva i na koji joj je način muzika pomogla.

Keti Peri je nakon ove večeri na Tviteru objavila: "Ovo veče nikad neću zaboraviti. To je bio najvažniji trenutak u mojoj karijeri".Autor: B.B.
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>