Region

Svet

Region

Mirka Vasiljević najbolje stilizovana javna ličnost (Foto)

Sinoć su u beogradskom klubu "Brankov" svečano dodeljene statue i priznanja najboljim učesnicima 21. Maybelline Fashion Selection-a. Nagrade su dodeljene u deset kategorija, a žiri sastavljen od modnih novinara odabrao je, između ostalog, reviju sa najboljim vizuelnim indentitetom, najuspešniju dizajnersku kolekciju, javnu ličnost sa najviše stila , kao i najzapaženiju manekenku i manekena ovog modnog projekta.

Mirka Vasiljević najbolje stilizovana javna ličnost (Foto)



Priznanje za najupečatljiviji vizuelni indentitet ponela je revija "Kragujevac Plaze", za sezonu jesen/zima 2012/13, dok je nagrada za najbolju dizajnersku kolekciju pripala "Id esotericu", iza čijeg imena stoji modni dvojac, Isidora Bjelica i  Dragana Grnčarski.



Academia Del Russo pokazala se najorginalnijom, pa je njena izložba modnih statueta ocenjena  za najbolju novu ideju na ovogodišnjoj reviji mode.

Organizatori Maybelline Fashion Selection-a su i ove godine pored kreatora i dizajnera, pažnju posvetili i manekenima. Mirjana Rudović i Luka Raco dobili su priznajnje za najbolju manekenku, odnosno manekena. Ohrabrenje je dato i novim imenima na domaćoj modnoj sceni, u kategoriji najboljeg novog lica pobedila je Marina Štrbac.

Žiri je odlučio da je javna ličnost sa najviše ukusa i stila  glumica Mirka Vasiljević, koja je na dodelu nagrada došla u pratnji prijateljice. Dok njen suprug Vujadin Savić boravi u Nemačkoj, Mirka u Beogradu snima seriju "Zvezdara", a priznanje modnih stručnjaka je glumicu veoma iznenadilo. 

"Kada sam prihvatila da učestvujem na Fešn selekšnu, zajedno na pisti sa Danicom Maksimović, posmatrala sam to kao spoj mladosti i iskustva i bilo je zadovoljstvo da sarađujem sa Danicom. Posle revije, mislila sam da se priča sa Fešn selekšnom  završila, pa me je njhov poziv da dođem večeras i da primim nagradu veoma iznenadio. Glumačke nagrade pokazuju da sam dobra u svojoj  profesiji, a ova je dokazala da i ono što radim mimo svog posla, valja", izjavila je glumica.

Nagrade Fashion Selection-a dobili su i "St. George" za najbolju kolekciju modnih  kuća, dok je modni brend "Allegra" osvojio nagradu za modni stil broj jedan ove sezone. 



Osim nagrađenih, dodeli nagrada su prisustvovali i maneken Neven Bošković i Saša Plećević, poznatiji kao Doktor FeelGood.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>