Region

Svet

Vesna de Vinča: Nikolina može da napravi veliki posao od ove popularnosti!

Nikolina Bojić ući će u istoriju izbora za mis Srbije kao lepotica sa najkraćim mandatom. Iako je i dalje misterija da li je bivša misica udata za kanadskog tenisera Franka Dančevića ili ne, vlasnica kompanije "Miss Yu" Vesna de Vinča ističe da joj i dalje žele sve najbolje, te se nada da će sa njom postići dogovor o obeštećenju zbog kršenja ugovora i da čitava stvar neće završiti na sudu.

Vesna de Vinča: Nikolina može da napravi veliki posao od ove popularnosti!



O slučaju Nikoline Bojić, koja je i dalje u ilegali, piše se već nedeljama, a njen misteriozni nestanak mnogima je delovao kao dobro iscenirani marketinški trik za popularizaciju kompanije "Miss Yu".

"Ko je mogao da inscenira ovako nešto? Zašto bismo uopšte trošili dragoceno vreme i energiju da bi izabrali osobu koja je udata ili devojku koja se slikala na ivici pornografije? Ko je uopšte napravio te fotografije i čemu su one služile? Ugledu Nikoline sigurno ne! Ko je ta agencija "Biznis modeling" iz Novog Sada? Pitajte njih kako su nastale te skoro gole fotografije, nesumnjivo sumnjivog nivoa. Mi nismo znali za te fotografije niti za činjenicu da je Nikolina sarađivala sa ovom agencijom. Dakle, mi smo samo reagovali u skladu sa događajima i otkrićima medija, otkrićima koja nam nisu baš prijatna", tvrdi Vesna da Vinča.

Ona takođe dodaje da ih ugovori koje kao vlasnici licence za organizaciju takmičenja lepote imaju sa Donaldom Trampom i Džulijom Morli iz organizacije "Miss World" obavezuju na maksimalnu ozbiljnost. "Popularnost izbora za mis nije upitna, na to takmičenje su se prijavljivale i Džulija Roberts, Hale Beri, Šeroun Stoun jer su znale kakvo svetlo pobeda na ovom izboru baca na njih", rekla je Vesna.

Prema njenim rečima, ako Nikolina bude dovoljno mudra i bude imala dobre savetnike, ona bi od ove popularnosti, koju je sada dobila, mogla da napravi veliki posao.



Pravila izbora Mis Srbije
- kandidatkinja ne sme biti udata
- kandidatkinja ne sme imati decu, vanbračnu ili u bračnoj zajednici
- kandidatkinja ne sme imati obnažene, nage ili bilo kakve druge provokativne fotografije
- devojke ne smeju imati ugovor sa nekom drugom agencijom
- da se nisu takmičile na niže rangiranim izborima za mis, koje ne podržava izbor za mis sveta i mis univerzuma (zbog razlike u kriterijumima)
- da je u vreme odlaska na izbor za mis sveta punoletna i da nije starija od 26
- obavezno da ima pasoš države koju predstavlja
- da ne koristi opojne supstance
- da nije psihički labilna ličnost

Plasman naših misica na izboru za Mis sveta
2007. Mirjana Božović – bez plasmana
2008. Nevena Lipovac – bez plasmana
2009. Jelena Marković – bez plasmana
2010. Milica Jelić – bez plasmana
2011. Milica Tepavac – 23. mesto
2012. Bojana Lečić – bez plasmana

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>