Region

Svet

Stanija odbila učešće u srpskom Plejboj rijalitiju (Video)

Stanija Dobrojević, kao što je poznato, svoje vreme provodi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde sa rođenim bratom putuje po tamošnjim metropolama: Atlantik Sitiju, Njujorku, Čikagu… Srpska starleta otkrila je da je odbila da učestvuje u srpskom "Plejboj" rijalitiju, te da je ponosna što je učestvovala u najekstremnijem šou programu "Survajver".

Stanija odbila učešće u srpskom Plejboj rijalitiju (Video)



"Odbila sa da učestvujem u srpskom "Plejboj" rijalitiju u kom će učestovati devojke koje su krasile naslovnu stranu našeg izdanja u 2012. godini. Ponosna sam što me je stvorio najekstreminiji rijaliti šou "Survajver". Ponosna sam i na svoju "Plejboj" naslovnu stranu, ali me taj "Plejboj" rijaliti ne zanima, uostalom, nagrada je odlazak kod Hjua Hefnera, a tamo sam već bila", rekla je Stanija.

Da podsetimo, Stanija je u prvi plan naše javnosti iskočila nakon pobede za najlepšu "Plejboj" golf zečicu u Americi, kada je osvojila lepu svotu novca i put u Hefnerovu vilu na finalno takmičenje za naslovnu stranu najpopularnijeg američkog muškog magazina.

Srpska starleta je tada ušla među 12 najlepših i uradila probno slikanje sa legendarnim "Plejboj" fotografom Arnijem Frejtagom.

Pogledajte video snimak.



Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>