Region

Svet

Bojan Marović dobio ulogu doktora u meksičkom filmu!

Crnogorska pop zvezda i učesnik aktuelnog rijalitija "Prvi kuvar Srbije", Bojan Marović, uskoro će se oprobati u glumačkim vodama. Naime, on je nedavno potpisao ugovor sa meksičkom producentskom kućom "Luna film", u okviru koje će snimiti dramu "Crne stene".

Bojan Marović dobio ulogu doktora u meksičkom filmu!Prema rečima sagovornika, Marović će igrati jednu od glavnih uloga uz veliki broj latino zvezda, a snimanje je zakazano za novembar u Akapulku.

"Bojana su prvo angažovali da uradi kompoziciju za film koja će biti noseća i on je napisao predivnu baladu "Za tebe i mene", koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Interesantno je da će na pevačevo insistiranje pesma biti izvedena na našem jeziku. Kada su videli njegove fotografije, producenti "Luna filma" su mu ponudili jednu od glavnih uloga i on je prihvatio. Put u Akapulko, gde će biti baza snimanja, očekuje ga u novembru i trajaće nekoliko meseci", kaže izvor.

Kako bismo potvrdili ovu informaciju pozvali smo Bojana Marovića, koji je otkrio da će se zaista oprobati u glumačkim vodama i da je ovo za njega veliki izazov.

"Istina je da putujem u Meksiko i da ću glumiti u filmu, ali ne mogu da preciziram kada startujemo jer zavisi od puno faktora, uključujući i tog da sam trenutno u "Prvom kuvaru Srbije". Ono što mogu da otkrijem jeste da ću glumiti doktora koji se bori za život devojčice obolele od leukemije. Budući da se godinama bavim humanitarnim radom i da je iza mene preko 50 akcija, između ostalog, bio sam i ambasador IOMA za borbu protiv trgovine ljudima, odlučio sam da ceo honorar od uloge poklonim za pomoć obolelima od leukemije", rekao je Bojan.

Autor: B.B.
Izvor: Press
Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>