Region

Svet

Skandal na nastupu: Aca Lukas na meti ljubomornog dečka!

Aca Lukas proteklog je petka imao zakazan nastup u diskoteci "Scena" u Mostaru. Popularni folker zaputio se u Hercegovinu ne sluteći kakvo ga iznenađenje očekuje u gradu na Neretvi. Pevač je u klub stigao nešto pre ponoći, otpevao blok pesama, a kad je trebalo da nastavi - upala je policija! Dojavljeno je da je postavljena bomba.

Skandal na nastupu: Aca Lukas na meti ljubomornog dečka!"Nastao je haos, a ljudima je rečeno da momentalno napuste objekat jer je navodno u lokalu postavljena bomba. Kako to obično biva, nastao je pravi stampedo, ali su ubrzo svi evakuisani iz diskoteke i nije bilo povređenih. Nakon što su i posetioci i osoblje kluba udaljeni, policija je s opremom krenula u potragu za eksplozivnom napravom, a nakon jednog sata ustanovljeno je da se radi o lažnoj dojavi", otkriva izvor koji se zatekao na mestu događaja.

Kako bismo proverili ovu informaciju, stupili smo u kontakt s policijom u Mostaru.

"Operativnim radom locirali smo 19-godišnjeg mladića koji je poslao dojavu i momentalno je priveden. Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je motiv njegovog čina bila ljubomora i da je zbog devojke, inače velike Lukasove obožavateljke, morao nešto da preduzme", kaže Nisvet Nurko, pripadnik policijske brigade Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Aca Lukas je takođe potvrdio da je bilo problema.

"Pevali smo sat i po vremena. Kada se završio prvi blok pesama, za vreme pauze, neko je javio da je u diskoteci postavljena bomba. Pozvana je antiteroristička jedinica i koncert je morao da bude prekinut, iako je kasnije utvrđeno da bombe nije bilo", rekao je Lukas.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>