Region

Svet

Bahato: Anabela otišla sa nastupa i pretila mafijom!

Anabela Bukva napustila je klub „Kultur huset“ u Švedskoj iako nije završila svoj nastup. Posle prvog bloka pesama pevačica je pokupila svoje pinkle i otišla bez pozdrava.

Bahato: Anabela otišla sa nastupa i pretila mafijom!



Na ovaj potez se odlučila kad su joj organizatori nastupa isplatili jedan deo honorara, dok su drugi hteli da joj daju po završetku njenog angažmana.

- Anabela se ponašala kao zvezda. Bila je bahata. U sali je bilo samo 130 gostiju i ona je otpevala pet pesama a zatim napravila pauzu. Njen klavijaturista je nastavio da peva. Tada je otišla u hotel, navodno da se presvuče, ali se nije vratila. Uskoro nam se javila i rekla da je na putu za grad Treleborg i da ide kod mame - kaže jedan od organizatora nastupa Milan Anđelković.

Zbog njenog neprofesionalnog ponašanja najviše su pretrpeli vlasnici kluba. Em su joj dali pola para, em je publika, nezadovoljna njenim gestom, tražila da joj se vrati novac od karata.

- Kad sam je pozvao da se vrati, reagovala je agresivno. Pretila je da će zvati sarajevske kriminalce, prijatelje njenog dečka Andreja Atijasa. Zbog pretrpljene štete ću je tužiti - priča Anđelković.

Pozvali smo Anabelu, ali se na njen telefon javio menadžer Draško Alorić.- Anabela je dobila pola ugovorenog honorara, taman koliko košta jedan blok pesama. Pošto odmah nije dobila ostatak novca, pokupila se i otišla. Organizatori su joj rekli da nisu podigli novac s bankomata. Tako se ne radi, honorar se isplaćuje unapred. Imamo priznanicu na iznos koji je dobila, ukoliko dođe do tužbe - rekao je Anabelin menadžer.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>